Tuesday, 18 October 2011

Ayam Oh Ayam .

Assalamualaikum^^,

manusia abad ini asyik makan ayam je kan . huhuhu .
Ayam oh Ayam ! dimana kau ? jawab ayam dalam perut kau la manusia . hehehe . kenyang makan ayam . best oh buat amali sembelihan walaupon ayam je yang menjadi mangsa kalau lembu baru makan besar kitaorang . hehehe .
kata cikgu unta dekat mekah siap offer tunduk lagi tem nak kena sembelih . kuasa ALLAH S.W.T. . hebat kan ? subhanaAllah :)


tiba saat nya ayam dilepaskan. wakaka *gelak jahat jangan ada rasa kasihan tak baik nanti





siap bergambar dengan incik ayam lagi tuh . hahaha . puas aku gelak tem ni . alaska2 . hahaha .
kau tengok ni betapa beraninye wanita abad ini *kalah lelaki . kahkahkah aku geli nak pegang kasihan pon ado tapi tak baik la camtu kan . akan ku jadi orang yang kejam itu buat sementara waktu . teacher cakap aku pembunuh sebab bunuh ayam . dia sempat kata camni " stay away from me " . hahaha .





The Famous six

you're always in my mind !





3 projek ! The best part of my LIFE !






SAYANG DAN RINDU KENANGAN ITU ...HUHUHU






tahun depan ? walaupun akan berubah biarkan kenangan masih di ingatan .



*ayat buat aku muntah : SAYANG LAH KORANG SEMUA <3<3 HAHAHA . pwekk !




giliran aku pulak nak cuba . aku pegang je cik aisyah yang sembelih . mula-mula takut jugak kan kalau tak kena pada tempat yang nak sembelih tuh umat islam tak boleh makan . kan rugi tapi alhamdulillah berjaya jugak pasni hari-hari aku sembelih ayam tak payah susahkan abah lagi . cehh , ayat ! sembang lebat boleh buat takut . hehe .


terima kasih cikgu sebab bagi kitaorang pengalaman baru . huhuhu .


p/s : abah den kabo bila la nak jalan bergaya sikit . huaa...sedih . hahaha . *cek tau cek jalan kengkang .hahaha .yela cek cuba nanti .




written by :


NordiyanaAbdullah

5 comments:

kim heeruul said...

dh pndai sembelih ayam...

kim heeruul said...

dh pndai sembelih ayam...

Nyamuk Terbang said...

ayam sedap!!!!

nORDiyana said...

kim heeruul : bru blajar je . huhu :)

nORDiyana said...

Nyamuk Terbang : memang sedap !! favourite tuhh :)