Sunday, 30 October 2011

Instar , PEKAN

Assalamualaikum :)

Happy Deepavali !!! bunyi mercun bukan main lagi rasa macam aku sekali nak beraya . haha .

seronok kan bila sekolah buat lawatan rasa rugi pulak kalau tak join sekali sebab keesokkan harinya bila datang sekolah mula la citer pengalaman masing-masing . tu yang wa jealous ! tak aci-aci . hehe . so seboleh mungkin aku akan ikut semua lawatan tu pon ikut kemampuan la kan . mahu pokai ma dengan abah aku kalau melayan semua karenah aku . anak bongsu ! hihihi ^^, tapi wa tak la manja sangat sebab memang takde sape nak layan .




sekolah wa ada buat lawatan sambil belajar dekat SBP Integrasi Bandar Tun Abdul Razak (Instar) so wa pon tak sampai hati nak tolak *ecehh sebab teringin nak tengok kehidupan dekat sekolah asrama penuh . yela dulu aku mengada buat buat pengsan semata-mata nak keluar asrama . kahkahkah . memang aku tak lupa la masuk hospital 3 kali *demam punya pasal sebab berlakon kuat wa bukannye apa cuma wa rindu family . tak sanggup hidup jauh . tak cool kan wa dulu .



Ok semua pandang kamera sambil buat muka eksited dan buat PEACE . ha baru COOL camgini .




aku rasa macam nak panggil abang dengan kakak je dekat diorang sebab terasa diri macam budak-budak tak matang . diorang dengan muka selamba je cakap macam dah lama kenal kalau aku tu nak suruh jadi MC pon malu giler bercakap dekat atas stage . harap pakaian je BIRU .



Thanks a lot to In-STAR sebab menyambut kedatangan kami
:)



kita tetap KOREA ! best sangat dapat main game tuhh .



Kawan baru yang comel ni SYAHIRA ALIA . seorang yang friendly :)


Macam macam ado kat sini . Cipta kejayaan . Best kan !






kenangan


:)
banyak piala wooo ! buat balik satu . hehehe .

kitaorang dapat kad 1 Malaysia yang ada macam macam pesanan untuk kami . Diorang sangat Kreatif . sekurang-kurangnye ada jugak ole-ole nak buat balik rumah .
:)



Thank to Syed Muhammad Fikree . I got ur card . suka sangat apa yang dia tulis tu

' Sementara Masa Masih Ada , Banyakkan Berdoa Agar Dapat Result Yang Cemerlang ' . InsyaAllah . I will :)







Bergambar di Jeti Pekan :)





first time sampai sini buat muka teruja


^_______________^














ganas tak muka wa ?? hikhik



WE COME , WE WIN , WE LEAD . must remember ! ~ :)




ini cikgu kita


:)






rasa macam nak terbang je angin kuat sangat . sebelum kita kena terbang buat ' PEACE ' dulu baru COOL .





tadaa . ehehe . aku duduk dengan Alaska Elopura . yang dua orang pak cik kat belakang tuh memang suka menyibuk orang nak tangkap gambar pon nak join dah la tak bagi salam . sepak satgi ! yang nampak gigi tu Ketua kelas aku wa respect la lu bro sangat layak untuk jadi KETUA .



dalam perjalanan nak balik wa jumpa ni . comel tak ??

masih lagi bergambar :) dah jadi HOBI .


bayangkan lah dari Pekan ke Keratong tangkap gambar je


lokasi tetap sama iaitu dalam bas .






p/s : pengalaman yang sangat best . yuhuuu , Thankyouu Instar !




written by : Nordiyana Abdullah :)


6 comments:

Pendamba Mawar said...

lawatan bergambar.hikhi

nORDiyana said...

Pendamba Mawar : wajib la tuhh , haha :)

Nyamuk Terbang said...

byk nyer gmbr dia
hehe
meh join kiter pnya sgmen meh

nORDiyana said...

Nyamuk Terbang : hehe , insyaallah lau ad mse kite join jgak :)

fiQ'Ra said...

seronoknya~ teringat zaman skolah dulu.. hehe :)

nORDiyana said...

fiQ'Ra : syook kan ! hehe :)