Monday, 24 March 2014

Setelah sekian lama.....

gua menyepi, cehhhh 

Assalamualaikum w.b.t.

Apa khabar orang kampung sekalian? Saja nak bagitahu gua dekat Kelantan (Kelate la best sikit) Darul Naim lerni menikmati cuti sem yang bakal habis. Then, going back to PLC ! Hoyeh :) 

Alhamdulillah, baru je dapat result spm hikhok 

Before : 
ya Allah, macam tak percaya nak dapat result dah. Dapat berapa la agaknya? Tertanya-tanya sebab trial macam tak best je result bukan macam tapi memang ! 
Tapi satu yang aku pegang iaitu rezeki, memang asyik fikir dapat berapa eh dengan usaha yang tak seberapa. Dapat ke sambung belajar apa semua kan. Tapi................
(berapa banyak tapi daaaaaaaa) 

After : 
Lega tahap alhamdulillah. (taknak over hahaha) dari upsr ke pmr sampai lah spm hasilnya sama 
boleh buat nombor bertuah hahaha  
Alhamdulillah :) 

Dan yang paling susah nak percaya cikgu cakap "nangis-nangis pon bulih a matematik diyana." 
Mula tak caya tapi tengok result macam mimpi sebab aku dari sekolah rendah slow tang nak kira-kira ni. 

Terima kasih Allah atas rezeki ini , Terima kasih ma abah bagi peluang belajar kenal dunia berkat doa alhamdulillah ;)  serta keluarga tercinta yang tak berhenti bagi semangat. Terima kasih cikgu tadika, sekolah rendah, sekolah menengah bagi tunjuk ajar kepada anak muridmu yang malas ini hihi sampai boleh lulus addmath kihkih, Terima kasih to my kengkawan sahabat dunia akhirat 5 sains yang sentiasa ada dekat depan belakang tepi kanan dan kiri aku. kita susah senang sama-sama. korang banyak bagi aku belajar erti persahabatan ♥ ♥ ♥ 
rindu nak nangis sama-sama #DramaAyaqMata 
Terima kasih untuk semua yang banyak membantu :)

Thanks for everything ! Hanya Allah dapat balas segalanya and pls never forget my name & my family in your dua :) 


Muka happy kelik kampongggggg :D


Tahniah batch96 . Apa pun keputusan atas muka bumi ni belajar untuk nikmati rasa syukur. Moga ada bahagian kita. insyaAllah :)

keep dua for #MH370 . Al-fatihah.  

 NordiyanaAbdullah ♥